Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 22 de desembre del 2021

'Sonic the Hedgehog 2'.


Sonic the Hedgehog no arribarà als cinemes fins al mes d’abril, però el film ja està augmentant el seu màrqueting i capitalitzant un altre propietat parodiant The Matrix Resurrections recentment estrenat.

Un cartell de la pròxima seqüela ens pregunta als jugadors si prendran la pua vermella o la pua blava, un obvi homenatge a les píndoles vermelles i blaves que se li demana a Neo que esculli en els films de Matrix. També han publicat un altre parodia en forma de avanç, amb les línies verdes del codi de Matrix transformant-se en els anells daurats de Sonic the Hedgehog, abans de que es mostrin algunes imatges del film.

A continuació podeu veure tant el petit teaser com el cartell...

 


 

Sonic the Hedgehog 2 veurà molts dels integrants del primer film retornar i de part del equip també. Jeff Fowler tornarà a dirigir el film i al guió tindrem de nou a Pat Casey i Josh Miller. Repetirà James Marsden com a Tom, Tika Sumpter com a Maddie i Ben Schwartz posant la veu a Sonic.

A Sonic the Hedgehog està escrit per Patrick Casey (Golan the Insatiable), Josh Miller (Golan the Insatiable) i Oren Uziel (The Cloverfield Paradox), el film segueix Tom Wachowski, un policia de la ciutat rural Green Hills, que decideix ajudar a Sonic a escapar del govern que el vol capturar. El film està dirigit per Jeff Fowler i produït per Tim Miller (Terminator: Dark Fate).

En el repartiment principal, hi podem trobar per exemple a Jim Carrey interpretant al Doctor Robotnik/Eggman, el dolent principal de Sonic; James Marsden com a Tom Wachowski, un oficial de policia que s’uneix a Sonic per contrarrestar els malvats plans de Eggman, Adam Pally (The Mindy Project, Iron Man 3) com al cap de Tom, Tika Sumpter i Natasha Rothwell. Ben Schwartz és qui posa la veu a Sonic.

Sonic The Hedgehog 2 està programat per a fer el seu debut el 08 d’Abril de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada