Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 8 de desembre del 2021

'Penguin Series'.


Oswal Cobblepot tornarà a estar interpretat per Colin Farrell en la pròxima sèrie de HBO Max sobre el personatge, una sèrie derivada de The Batman.

Des de Deadline ens informen de que Farrell repetirà el paper per a la pròxima sèrie. La sèrie es centrarà en el passat de Cobblepot i ens ensenyarà el seu ascens al poder en el sòrdid ventre de Gotham en lloc d’ell com el Cap de la màfia establert. Farrell també en serà el productor executiu de la sèrie. El personatge té una gran història d’aparicions en live-action, ja que Danny DeVito el va interpretar a Batman Returns i Robin Lord Taylor l’ha interpretat en la sèrie Gotham.

Es diu que la pròxima sèrie de Penguin està en un desenvolupament primerenc i estarà produïda per Dylan Clark i Matt Reeves de The Batman. És un projecte conjunt entre 6th e Idaho, DC Entertainment, Dylan Claek Productions i Warner Bros. Television.

Aquest no és el primer spin-off de The Batman en desenvolupament. També hi ha una sèrie que es centra en un policia corrupte en el Departament de Policia de Gotham, que servirà com a preqüela del film en el que Joe Barton en serà el Showrunner. Es desenvoluparà en el primer any de Batman, mentre que el film es desenvolupa en el segon any del defensor amb capa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada