Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 23 de desembre del 2021

'John Wick: Chapter 4'.


Lionsgate ha revelat que la quarta entrega de John Wick passa d’estrenar-se el 27 de Maig de 2022 al 24 de Març de 2023. El film protagonitzat per Keanu Reeves s’endarrereix gairebé un any.

A continuació podeu veure el vídeo que han compartit els de Lionsgate amb l’anunci...

          

John Wick: Chapter 4 es va anunciar per primer cop fa dos anys, immediatament després del cap de setmana d’estrena de John Wick: Chapter 3- Parabellum, que va recaptar $327.281.779 en tot el món. La quarta entrega comptarà de nou amb Keanu Reeves com l’assassí epònim, qui al final del últim film va ser traït per Winston (Ian McShane) i va ser vist per últim cop patint diverses lesions.

El director Chad Stahelski torna a repetir en la direcció a partir d’un guió escrit per Shay Hatten i Michael Finch. El film està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee i el propi Stahelski, amb Reeves i Louise Rosner com a productors executius.

Al costat de Reeves estan els nouvinguts a la franquícia, la superestrella del pop japonès-britànic Rina Sawayama en el seu debut cinematogràfic com actriu, Shamier Anderson (Awake), Bill Skarsgård (It) i Donnie Yen (Ip Man saga), qui suposadament interpreta a un vell amic de John Wick.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada