Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 8 de desembre del 2021

'Knock at the Cabin'.

Després de protagonitzar Army of the Dead de Netflix i el remake de Dune de Denis Villeneuve, des de Deadline ens informa de que Dave Bautista ha iniciat negociacions per a interpretar el paper principal en el pròxim film de Universal Pictures del director M. Night Shyamalan titulat Knock at the Cabin. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges del projecte.

Programat per arribar als cinemes el 03 de Febrer de 2023, Knock at the Cabin estarà escrit i dirigit per M. Night Shyamalan, qui recentment ha dirigit el drama de suspens de Universal Old, que va recaptar a nivell mundial $90.112.510. El nou projecte estarà produït per Shyamalan i Ashwin Rajan a través de la seva companyia Blinding Edge Pictures al costat de Marc Bienstock i Steven Schneider.

El projecte marca la darrera col·laboració entre el cineasta nominat al Oscar i el estudi, que anteriorment va treballar a Glass, Split i The Visit. El contingut d’alt concepte de Shyamalan ha captat constantment l’atenció de les audiències de tot el món durant quasi dues dècades, havent acumulat més de $3,3 mil milions en tot el món. Tot i això, no tots els seus films han rebut comentaris positius, ja que algunes de les seves obres han obtingut crítiques negatives tan per part de la crítica com del públic, incloses Lady in the Water de 2006, The Happening de 2013, The Last Airbender de 2010 i After Earth de 2013.

La superestrella de la WWE convertit en actor és millor conegut per el seu paper de Drax the Destroyer en la saga de Guardians of the Galaxy de Marvel Studios. Actualment es troba en la producció de la tercera entrega del film del MCU de James Gunn. Knock at the Cabin s’afegirà a la creixent llista de pròxims projectes d’alt perfil, inclosos Thor: Love and Thunder, Knives Out 2, Dune: Part Two i un film comèdia de policies amics recentment anunciada amb Jason Momoa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada