Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 23 de desembre del 2021

'Uncharted'.

Sony Pictures, ha publicat un nou tràiler de la pròxima adaptació del icònic videojoc de PlayStation Uncharted creat per Naughty Dog, que segueix les aventures del lladre i caçador de tresors Nathan Drake.

Tom Holland, que està dominat la taquilla en aquest moment amb Spider-Man: No Way Home, interpreta a Drake en la aventura d’acció, que s’estrenarà als cinemes el pròxim 18 de Febrer de 2022.

A continuació podem veure el tràiler i un nou cartell que es va publicar fa uns dies...

          

          


Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix a un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures -descendents mutants de Espanyols Nazis- comencen a atacar a aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

Dirigeix Ruben Fleischer a partir d’un guió escrit per Rafe Judkins, Art Marcum i Matt Holloway, Drake es reclutat pel experimentat caçador de tresors Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) per a recuperar una fortuna perduda per Ferdinand Magellan fa 500 anys. El que comença com un treball d’un atracament per al duo es converteix en una carrera per atrapar el premi davant el despietat Moncada (Antonio Banderas), qui creu que ell i la seva família són els legítims hereus. Si Nate i Sully poden desxifrar les pistes i resoldre un dels misteris més antics del món, poden trobar un tresor de $5.000 milions i potser inclús al germà perdut de Nate. Sophia Ali i Tati Gabrielle també protagonitzen.

El film està protagonitzat per Tom Holland (Spider-Man: No Way Home, The Devil all the Time) i Mark Wahlberg (The Departed, The Italian Job), també hi trobem a Antonio Banderas (Once Upon a Time in Mexico, The Hitman’s Wife’s Bodyguard), Sophia Ali (Grey’s Anatomy) i Tati Gabrielle (Chilling Adventure’s of Sbarina).

Uncharted està produït per Arad/Atlas Entertainment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada