Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 30 de desembre del 2021

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'.


Segons les informacions, des de The CosmicCircus tenim la primera sinopsis de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, que inclou el que els fans poden esperar del film i del seu director Sam Raimi. Aparentment, la informació ha estat publicada per la sucursal de Marvel Studios a Japó, on “diverses declaracions i articles” han proporcionat detalls addicionals per als fans. La traducció de la sinopsis donada pel mitjà aborda les conseqüències del encanteri de Doctor Strange fet servir a Spider-Man: No Way Home, i diu el següent:

“S’obre la porta del multivers, plena de misteri i bogeria”.

“Ara que Iron Man i el Capità Amèrica han marxat després de la batalla ferotge a Avengers: Endgame, s’espera que l’ex cirurgià geni i el mag més poderós de tots, Doctor Strange, jugui un paper actiu com a figura central als Venjadors. Tot i això, fer servir la seva màgia per a manipular el temps i l’espai a la seva voluntat amb un encanteri prohibit que es considera el més perillós, ha obert la porta a una bogeria misteriosa anomenada ‘el multivers’. Per a restaurar un món on tot està canviant, Strange cerca ajuda en el seu aliat Wong (Benedict Wong), el Bruixot Suprem, i la Bruixa Escarlata més poderosa dels Venjadors, Wanda (Elisabeth Olsen). Però una terrible amenaça plana sobre la humanitat i l’univers sencer que ja no pot apoderar-se sols del seu poder. Encara més sorprenent, la amenaça més gran del univers s’assembla exactament al Doctor Strange...

“El director Sam Raimi, qui ha expressat una visió del món única, captivarà al món sencer amb una escala aclaparadora i una experiència visual sense precedents que transcendirà el temps i l’espai”.

A més de Cumberbatch i Wong, tornen a la franquícia Rachel McAdams com a Dra. Christine Palmer i Chiwetel Ejiofor com a Mordor. Les noves incorporacions per aquesta seqüela són: Elisabeth Olsen com a Wanda Maximoff/Scarlet Witch i Xochitl Gomez com a America Chavez. Això sense comptar amb els ‘cameos’, dels quals han sorgit molts de rumors de personatges però no sabem del cert quins sortiran.

Originalment el film havia de ser dirigit de nou per Scott Derrickson, però aquest -per desavinences amb Marvel Studios del estil que li volien donar a aquesta segona entrega- va sortir del projecte i va ser substituït per Sam Raimi, tot i que Derrickson encara continua com a productor. El film va incorporar fa uns mesos el guionista de Loki, Michael Waldron, que ha reescrit el guió que va ser escrit anteriorment per Jade Barlett (The Turning).

El primer film de Doctor Strange, es va estrenar entre el mes d’Octubre i Novembre de 2016. En el film a part de Benedict Cumberbatch, també hi va participar Chiwetel Ejiofor com a Karl Mordo, Rachel McAdams com a Christine Palmer, Michael Stuhlbarg com a Nicodemus West, Benedict Wong com a Wong i a Mads Mikkelsen com el dolent Kaecilius i la participació de Tilda Swinton com a The Ancient One. El film va obtenir un 72/100 a Metacritic i un 7,5/10 a IMDb per part del públic. En quan a la taquilla va obtenir uns $232.641.920 a nivell domèstic i uns $445.076.475 a la resta del món i un global de $677.718.395.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada