Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 6 de desembre del 2021

'Shang-Chi 2'.


Després d’una primera incursió enormement exitosa, Marvel està treballant ja en la seqüela de Shang-Chi. Si bé els detalls són escassos, el director Destin Daniel Cretton tornarà per a dirigir la seqüela. També com a part d’un nou acord amb Marvel Studios i Onyx Collective de Hulu, Cretton també està treballant en una nova sèrie del MCU per a Disney+.

“Destin és un col·laborador increïble que va aportar una perspectiva i habilitat úniques a Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings”, va dir Kevin Feige director de Marvel Studios. “Vam passar un temps fantàstic treballant junts en el film i ell té tantes idees interessants per a que les històries cobrin vida a Disney+, pel que estem encantats d’ampliar la nostre relació amb ell i estem neguitosos per a començar”.

Cretton estava igualment emocionat i va dir que treballar en el primer film és “un dels aspectes més destacats de [la seva] vida”.


Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings
va comptar amb la presentació del actor canadenc Simu Liu (Kim’s Convenience) com el mestre de Kung-Fu, Shang-Chi. En el primer film de Marvel Studios protagonitzada per un superheroi asiàtic, l’heroi titular a d’enfrontar-se al passat que va pensar que havia deixat enrere quan es veu atret per la xarxa de la misteriosa organització dels Deu Anells.

El film també va estar protagonitzat per Awkwafina, Tony Leung, Meng’er Zhang, Fala Chen, Ronny Chieng, Florian Munteanu, Yuen Wah i Dallas Liu. A ells se’ls uneixen vells coneguts del MCU com ara Ben Kingsley (Iron Man 3), Benedict Wong (Doctor Strange, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) i Michelle Yeoh en el seu segon paper dins del univers del MCU, després de la seva aparició com a un altre personatge a Guardians of the Galaxy Vol.2.

El film està dirigit per Destin Daniel Cretton a partir d’un guió que va coescriure amb Dave Callahan i Andrew Lanham. Produeixen Kevin Feige i Jonathan Schwarts, amb Louis D’Esposito, Victoria Alonso i Charles Newirth com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada