Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 5 de desembre del 2021

'Furiosa'.


Segons Deadline, l’actor anglès Tom Burke ha estat escollit oficialment per a un dels papers principals en el  pròxim spin-off de Mad Max: Fury Road de Warner Bros. Pictures titulat Furiosa. Està previst que el film faci el seu debut el 24 de Maig de 2024.

L’actor substituirà al guanyador del Emmy, Yahya Abdul-Mateen II, qui ha decidit abandonar el projecte degut a un conflicte d’agenda sobre un projecte de passió secret que ha estat en desenvolupament durant molt de temps. Això marca el primer projecte cinematogràfic de Bruke com a protagonista després d’haver aparegut anteriorment en films com ara Third Star, Only God Forgives, The Invisible Woman, The Souvenir i Mank.

El film es descriu com una història independent que es submergirà en els orígens del personatge, prèviament interpretat per Charlize Theron (The Old Guard) abans de creuar-se amb l’antiheroi epònim de la franquícia de la nau nodrissa, amb Miller llest per a dirigir, coescriure i produir al costat del seu soci Doug Mitchell, nominat al Oscar des de fa molt de temps, amb la companyia Kennedy Miller Mitchell de Miller amb base a Austràlia.

Furiosa està escrit i dirigit per George Miller, qui coprodueix el film al costat del productor nominat al Oscar Doug Mitchell. La productora de Miller, Kennedy Miller Mitchell, amb seu a Austràlia, també produirà el film. Nick Lathouris ha coescrit el guió.

Mad Max: Fury Road, que es va estrenar el Maig de 2015, és la història de Max Rockatansky, interpretat en aquesta ocasió per Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises, Venom & Venom: Let There Be Carnage). Dintre d’aquest món de foc i sang existeixen dos rebels a la fuga que podrien restablir l’ordre. Està Max (Hardy), un home d’acció i un home de poques paraules, que busca tranquil·litat després de la pèrdua de la seva esposa i fill després del caos i Furiosa (Charlize Theron), una dona d’acció i una dona qui creu que el seu camí cap a la supervivència pot aconseguir-se si aconsegueix creuar el desert de retorn a la seva terra natal. Una preqüela de Mad Max podria mostrar-nos la seva vida a ‘The Green Place’ abans de que ella comences a treballar per Immortan Joe.

Mad Max: Fury Road també va estar protagonitzada per Nichols Hoult (Warm Bodies, X-Men: Days of Future Past), Hugh Keays-Byrne (Mad Max, Sleeping Beauty), Nathan Jones (Conan the Barbarian, Troy), Zoe Kravitz (Divergent, X-Men: First Class), Riley Keough (The Runaways, Magic Mike) i Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Age of Extinction).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada