Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 15 de desembre del 2021

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'.

Després de publicar el teaser la setmana passada, Warner Bros. Pictures ha publicat el tràiler complet de Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 15 d’Abril de 2022. Ens dona una excel·lent visió del que podem epserar del film i del seu repartiment, incloent a Gellert Grindelwald de Mads Mikkelsen.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, comptarà de nou amb Eddie Redmayne com a Newt Scamander, Katherine Waterston com a Tina Goldstein, Dan Fogler com a Jacob Kowalski, Alison Sudol com a Queenie Goldstein, Ezra Miller com a Credence, Jude Law com a Albus Dumbledore, Jessica Williams com la professora Eulalie Hicks i Callum Turner com a Theseus.

Aquesta tercera entrega presentarà a Mads Mikkelsen (Another Round) com el nou Gellert Grindelwald, el qual substitueix a Johnny Depp.

“El professor Albus Dumbledore sap que el tot poderós Gelert Grindelwald s’està movent per a prendre el control del món màgic”, diu la sinopsis oficial. Incapaç de aturar-lo sol, confia al mag-zoòleg Newt Scamander per a liderar un intrèpid equip de mags, bruixes i un valent forner muggle en una missió perillosa, on es troben amb velles i noves besties i xoquen amb la creixent legió de seguidors de Grindelwald. Però amb tant en joc, quan de temps pot estar Dumbledore al marge?

La tercera entrega estarà dirigida de nou per David Yates a partir d’un guió escrit per J.K. Rowling i Steve Kloves. Actualment s’està filmant en el Regne Unit.

L’anterior film, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, va recaptar $654.855.901 a nivell mundial i la primera entrega Fantastic Beasts and Where to Find Them, va recaptar $814.043.616 a nivell mundial. Els dos primers films com he dit van estar dirigits per David Yates, a partir d’un guió de J.K. Rowling i produïts per David Heyman, la pròpia Rowling, Steves Kloves i Lionel Wigram.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada