Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 23 de desembre del 2021

'Batgirl'.



El repartiment de Batgirl acaba de rebre una important incorporació, ja que s’ha confirmat que Michael Keaton estarà en el pròxim film de Warner Bros.

Segons una actualització de la llista oficial del repartiment, s’espera que l’actor veterà reprengui el seu paper de Bruce Wayne/Batman. Keaton es manté ocupat ja que té un paper protagonista a The Flash, film en el que també el veurem repetir el seu icònic paper que ja va interpretar originalment a Batman de 1989. Els fans podran veure l’entrada de Keaton al DCEU quan s’estreni el film protagonitzat per Ezra Miller el 04 de Novembre de 2022.


Batgirl es centrarà en Barbara Gordon (Leslie Grace), la filla del comissari de policia de Gotham City, James Gordon. El personatge va ser vist per primer cop en la sèrie de Batman de 1967 amb la difunta Yvonne Craig interpretant a Barbara. La primera aparició de Batgirl en el còmic va ser a Detective Comics #357 del escriptor Gardner Fox i l’artista Carmine Infantino.

Batgirl estarà dirigit per els directors de Bad Boys for Life, Adil El Arbi i Bilall Fallah, a partir d’un guió escrit per Christina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey, The Flash) amb Kristin Burr (Cruella) com a productora. El film s’estrenarà exclusivament a HBO Max.

L’última aparició de Batgirl/Barbara Gordon en un film live-action va ser a Batman & Robin de Joel Schumacher, estrenada l’any 1997 i interpretada per Alicia Silverstone al costat del Batman de George Clooney i el Robin de Chris O’Donnell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada