Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 8 de desembre del 2021

'Black Adam'.


Gràcies a Total Film podem veure tres noves fotografies oficials del pròxim film de DC de Warner Bros. Black Adam. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 29 de Juliol de 2022.

Les fotos i la portada de la revista, que podeu veure a continuació, revelen la mirada darrere de les càmeres del electritzant primer avanç del film, que es va poder veure per primer cop durant la DC FanDome 2021 del passat mes d’octubre.





Dwayne Johnson ha estat treballant en Black Adam durant 10 anys. En un principi el personatge havia d’aparèixer originalment a Shazam!, però es va decidir guardar el tant esperat debut per a un film posterior a fi que els dos personatges tingues el seu espai. Al cap i a la fi, tot i no sortir a Shazam!, el seu personatge va ser objecte de bromes amb el Mag interpretat per Dijimon Hounson (Guardians of the Galaxy), explicant la seva història d’origen a Billy Batson.

Basat en el personatge de DC Comics i creat per Otto Binder i C.C. Beck, Black Adam serà dirigida per Jaume Collet-Serra (The Shallows) amb un guió escrit per Rory Haines, Sohrab Noshiryani i Adam Sztykiel. Segons les informacions, Black Adam presentarà a la Justice Society of America, amb Pierce Brosnan com a Doctor Fate, Noah Centineo com a Atom Smasher, Quintessa Swindell com a Cyclone i Aldis Hodge com a Hawkman. Aquest film serà la segona col·laboració entre el director i l’actor, després de fer-ho en el film Jungle Cruise, que s’estrenarà el 06 d’Agost de 2021.

El film estarà produït per Johnson i la productora FlynnPictureCo de Beau Flyn al costat de Daby Garcia i Hiram Garcia de Seven Bucks Productions. Scott Sheldon supervisarà el projecte per a FlynnPictureCo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada