Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 22 de desembre del 2021

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'.

Després de l’exitós debut cinematogràfic de Spider-Man: No Way Home, Marvel Studios ha decidit publicar oficialment el teaser tràiler de Doctor Strange in the Multiverse of Madness de Sam Raimi i protagonitzat per Benedict Cumberbatch i Elisabeth Olsen. La seqüela arribarà als cinemes el pròxim 06 de Maig de 2022.

El teaser tràiler que podeu veure a continuació juntament amb el primer cartell, mostra les principals conseqüències a les que s’ha d’enfrontar després de les seves accions a No Way Home. També destaca el retorn de Scarlet Witch quan Strange la recluta per ajudar-lo amb el seu problema del multivers. A més. També es confirma l’aparició del Doctor Strange Suprem, personatge que ja vàrem veure per primer cop a la sèrie animada de Disney+, What if...?

          
 
          


Cumberbatch interpreta de nou al Mag Suprem a la tercera entrega de Spider-Man, protagonitzada per Tom Holland, i després el veurem en el seu segon film. La seqüela es descriu com el primer film de terror del MCU, amb Cumberbatch com a Stephen Strange, Elisabeth Olsen com a Wanda Maximoff/Scarlet Witch. Segons Kevin Feige tant els successos de WandaVision com els de la sèrie Loki de Disney+ repercutiran en el film.

Originalment el film havia de ser dirigit de nou per Scott Derrickson, però aquest -per desavinences amb Marvel Studios del estil que li volien donar a aquesta segona entrega- va sortir del projecte i va ser substituït per Sam Raimi, tot i que Derrickson encara continua com a productor. El film va incorporar fa uns mesos el guionista de Loki, Michael Waldron, que està llest per reescriure el guió que va ser escrit anteriorment per Jade Barlett (The Turning). Chiwetel Ejiofor i Benedict Wong tornaran per aquesta seqüela interpretant els seus respectius papers, la que no s’espera que repeteixi és Rachel McAdams en el seu paper de Dra. Christine Palmer.

El primer film de Doctor Strange, es va estrenar entre el mes d’Octubre i Novembre de 2016. En el film a part de Benedict Cumberbatch, també hi va participar Chiwetel Ejiofor com a Karl Mordo, Rachel McAdams com a Christine Palmer, Michael Stuhlbarg com a Nicodemus West, Benedict Wong com a Wong i a Mads Mikkelsen com el dolent Kaecilius i la participació de Tilda Swinton com a The Ancient One. El film va obtenir un 72/100 a Metacritic i un 7,5/10 a IMDb per part del públic. En quan a la taquilla va obtenir uns $232.641.920 a nivell domèstic i uns $445.076.475 a la resta del món i un global de $677.718.395.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada