Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 27 de desembre del 2021

'Spider-Man: No Way Home'.


El film dirigit per Jon watts, Spider-Man: No Way Home ha continuat cruspint-se la taquilla nord-americana guanyant uns altres $81,5M durant el període de vacances de tres dies, elevant la seva recaptació nacional fins als $467,3M després de tant sols dues setmanes en cartellera, segons Deadline. Aquesta xifra representa una reducció del -69%, tot i que hem de tenir en compte l’aterratge nadalenc del dissabte que va afectar clarament al film de Spidey. El total del cap de setmana marca el tercer dia de Nadal més alt darrera de Star Wars: The Force Awakens ($49,3M) i Star Wars: Rise of Skywalker ($32,1M).

En tot el món, el film de superherois ha superat els $1.054M ($1.054.431.855 per ser més exactes), el que la converteix en el primer film de la era de la pandèmia en aconseguir la fita dels 1.000M de dòlars i òbviament, el film més taquiller de 2021. El film és el tercer en atrapar els $1.000M a nivell mundial per darrera de Avengers: Infinity War (11 dies) i Avengers: Endgame (5 dies).

Tot això cal afegir que és el final d’una trilogia dintre del UCM i que tanca moltes trames obertes i n’obre de noves, la connexió del film amb Doctor Strange in the Multiverse of Madness, connexió amb l’univers de Venom de Sony i una situació del personatge quasi començant de zero. Tot i que, tant la productora Amy Pascal com el director de Marvel Studios, Kevin Feige, ja han dit en entrevistes concedides que ja estan treballant en la nova trilogia conjuntament i a falta de confirmació oficial continuaran comptant amb Tom Holland per aquesta nova trilogia, ara ja molt més adulta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada