Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 7 de desembre del 2021

'Spawn'.


El film reboot de Spawn fa temps que s’està desenvolupant i ara des de ComingSoon tenen una actualització prometedora des de la font. El creador de Spawn, Todd McFarlane, va dir que el pròxim film va molt bé i que acaba de marcar un altre fita al atraure a “un altre gran nom” al projecte. McFarlane també espera un anunci sobre el finançament i la data d’inici de producció.

“Tothom en el equip està pressionant. Acabem d’escollir un altre gran nom”, va dir McFarlane a CominSoon. “Farem alguna mena d’anunci la primera meitat del pròxim any. Tot el món està literalment centrat en això i l’anunci serà bàsicament que trobem el nostre estudi, aconseguim finançament i tinguem una data d’inici per a començar producció”.

McFarlane està ocupat ja que també està treballant en una sèrie de televisió de Sam & Twitch protagonitzada per personatges de Spawn i feia broma amb un univers compartit. “Podria haver un tercer o quart gran univers compartit? Possiblement. Però, succeirà ràpid amb una o dues persones? No. Serà un grup llarg i de diversos creadors que simplement escamparan les seves llavors creatives i donaran un pas enrere i esperaran que es converteixi en un bosc”, va dir McFarlane a principis d’aquest any.

Hi haurà més de l’entrevista de ComingSoon amb McFarlane a finals d’aquesta setmana. El creador del còmic també ha parlat sobre el llançament de Venom: Let There Be Carnage, que sortirà el 14 de Desembre en 4K, Blu-ray i DVD, el que vol veure de Venom en el MCU i molt més.

El creador del còmic ha estat treballant al costat de Blumhouse per a desenvolupar un nou film de Spawn des de 2017, que marcaria el debut com a director de McFarlane. El film estarà protagonitzat  pel guanyador del Oscar Jamie Foxx com a Spawn amb l’alumne del MCU Jeremy Renner interpretant a Twitch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada