Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de setembre del 2021

'Don't Worry Darling'.

L’actriu convertida en directora Olivia Wilde ha utilitzat Twitter per a confirmar la data d’estrena oficial del pròxim drama criminal de New Line Cinema, Don’t Worry Darling. Protagonitzat per la guanyadora d’un Oscar Florence Pugh i el guanyador del Grammy Harry Styles, el film està programat per a fer el seu debut el pròxim 23 de Setembre de 2022. L’anunci de la data també ve acompanyat de l’estrena del primer teaser de Don’t Worry Darling, que podeu veure a continuació, proporcionant-nos les primeres imatges de l’actuació principal de Pugh.

Don’t Worry, Darling, escrit originalment per Carey i Shane Van Dyke, és un thriller psicològic sobre una mestressa de casa dels anys 50’s que descobreix una veritat inquietant sobre la seva vida perfecte. 

          

Al film també hi trobarem a la nominada al Oscar Florence Pugh (Midsommar), Chris Pine (Star Trek, Wonde Woman, Wonde Woman 1984) i la pròpia Wilde en un paper secundari clau. Dakota Johnson (Peanut Butter Falcon) va estar prèviament en converses per a unir-se al film.

El film està dirigit per Olivia Wilde a partir d’un guió escrit per Katie Silberman, les quals han treballat juntes en el debut com a directora de Wilde, Booksmart. Wilde també protagonitza i produeix el film, al costat de Silberman i Roy Lee de Vertigo Entertaiment. El film també comptarà amb la producció executiva de Catherine Hardwicke, Shane Van Dyke i Carey Van Dyke, amb Daria Cerck i Celia Khong encarregades de supervisar el projecte en nom de New Line.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada