Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 de setembre del 2021

'The Electric Life of Louis Wain'.

Amazon Prime Video ha publicat el tràiler oficial del pròxim film dramàtic biogràfic titulat The Electric Life of Louis Wain, centrat en l’artista anglès que li dona nom al títol, conegut per la seva afició a fer que els gats i els gatets siguin els seus temes principals per a la majoria dels seus dibuixos. El tràiler, que podeu veure a continuació, destaca l’inici de la seva carrera artística i el seu romanç amb la institutriu de les seves germanes, així com les seves lluites amb la salut mental.

Protagonitzat per els guanyadors d’un Emmy, Benedict Cumberbatch i Claire Foy, el film va tenir la seva estrena mundial en el Telludire Film Festival de 2021. Està programat per a arribar als cinemes seleccionats dels EE.UU. el 22 d’Octubre, seguit del seu debut a Prime Video el 05 de Novembre.

          


Will Shape dirigeix a partir d’un guió coescrit amb Simon Stephenson. El film reuneix a les estrelles principals Benedict Cumberbatch (Sherlock, Dr. Strange, Dr. Strange in the Multivers of Madness) i Claire Foy (The Crown), els quals anteriorment van treballar junts en el drama Wreckers el 2011.

“La extraordinària història real del excèntric artista britànic Louis Wain, el qual les seves divertides imatges, a vegades inclús psicodèliques, van ajudar per sempre la percepció del públic sobre els gats”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Des de finals del 1.800 fins a l’any 1930, seguim les increïbles aventures d’aquest heroi anònim i inspirador, mentre cerca desxifrar els misteris “elèctrics” del món i, al fer-ho, comprendre millor la seva pròpia vida i el profund amor que va compartir amb la seva esposa Emily Richardson.

Juntament amb Cumberbatch i Foy, hi podem trobar a Andrea Riseborough, Toby Jones, Hayley Squires, Stacy Martin, Aimee Lou Wood, Jamie Demetriou, Adeel Akhtar, Sophia Di Martino, Olivier Richters, Nick Cave, Sharon Rooney, Julian Barratt, Indica Watson i Richard Ayoade. També comptarà amb els guanyadors d’un Oscar Taika Waititi i Olivia Colman, amb aquest última com a narradora.

Guy Heeley, Adam Ackland, Ed Clarke i Leah Clarke produeixen The Electrical Life of Louis Wain. Amazon Studios i StudioCanal produeixen el film en associació amb SunnyMarch, Shoebox i Film4 de Cumberbatch. StudioCanal estrenarà el film en els seus territoris del Regne Unit, França, Alemanya, Austria/Nova Zelanda i les estrenes internacionals, mentre que Amazon s’encarrega de la distribució cinematogràfica als Estats Units.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada