Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 18 de setembre del 2021

'The Bodyguard Remake'.


Han passat quasi 30 anys des de l’estrena als cinemes de The Bodyguard de Mick Jackson, i ara des de Variety ens informen de que Warner Bros. Pictures està desenvolupant actualment una nova versió del thriller de drama romàntic de 1992, protagonitzat per Whitney Houston i Kevin Costner. El estudi ha contractat al nominat al Tony, Matthew López (The Inheritance) per a escriure’n el guió del projecte de llarga durada.

Descrit com una reinvenció, el remake de The Bodyguard estarà produït un cop més per el productor i escriptor original Lawrence Kasdan per a Kasdan Pictures, al costat de Dan Lin i Jonathan Eirich per a Rideback. La producció executiva estarà a càrrec de Nick Reynolds de Rideback.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però el projecte ha estat en procés durant més d’una dècada, amb Lin adjunt al projecte des de 2011. Quedarà per veure si el remake també presentaria un destacat cantant o no, com en el primer film amb la guardonada Whitney Houston.

The Bodyguard de 1992, va estar dirigida per Mick Jackson, a partir d’un guió escrit per Lawrence Kasdan. El film va estar protagonitzat per Whitney Houston i Kevin Costner, on seguia la història d’un ex agent del Servei Secret que és contractat per a protegir a una personalitat famosa d’un assetjador. Curiosament, Kasdan va escriure originalment el film en la dècada de 1970 com un projecte dirigit per Steve McQueen i Diana Ross.

El film va ser millor coneguda per la seva banda sonora original, que inclou les cançons “I Will Always Love You”, “I Have Nothing” i “Run to You”, totes interpretades per Houston. Les dues últimes li van valer al film una nominació al Oscar a la Millor Cançó Original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada