Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de setembre del 2021

'Penguin Series'.


Oswald Cobblepot obtindrà la seva pròpia sèrie, ja que HBO Max està desenvolupant una sèrie de Penguin que podria estar relacionada amb The Batman.

Des de Deadline ens informen de que no està clar si Colin Farrell, qui interpreta a Penguin a The Batman, tronarà a interpretar el paper en la sèrie. La sèrie es centrarà en el passat de Cobblepot i mostrarà el seu ascens al poder en el sòrdid ventre de Gotham en lloc de com el mafiós que és. El personatge té una rica història d’aparicions live-action, ja que Danny DeVito el va interpretar a Batman Returns i Robin Lord Taylor el va interpretar a Gotham.  

Es diu que la pròxima sèrie de Penguin està en un desenvolupament primerenc i serà produïda per Dylan Clark i Matt Reeves (The Batman). És un projecte conjunt entre 6th and Idaho, DC Entertainment, Dylan Clark Productions i Warner Bros. Television.

Aquest no és el primer spin-off de The Batman en desenvolupament. També hi ha una sèrie centrada en un policia corrupte en el departament de policia de Gotham, que servirà com a preqüela del film en el que Joe Barton actuarà com a showrunner. Tindrà lloc en el primer any de Batman, mentre que el film es desenvolupa en el segon any del justicier amb capa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada