Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 17 de setembre del 2021

'Nightmare Alley'.

Searchlight Pictures ha publicat el primer avanç del pròxim thriller noir del cineasta Guillermo del Toro, guanyador d’un premi de l’acadèmia, Nightmare Alley, que s’estrenarà als cinemes el pròxim 17 de Desembre.

Basat en la novel·la homònima de William Lindsay Gresham, Nightmare Alley segueix a “un jove ambiciós amb talent per manipular a la gent amb unes poques paraules ben escollides, que s’aferra a una psiquiatra que és inclús més perillosa que ell”, segons la sinopsis oficial.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          


El nominat al Oscar, Bradley Cooper (A Star is Born) serà el protagonista estrella i el càsting inclou a actrius multi premiades com ara Cate Blanchett (Where’d You Go, Bernadette?), Toni Collette (Hereditary), Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tatto) juntament amb el nominat a l’Oscar Willem Dafoe (The Lighthouse) Ron Perlman (Hellboy), Mark Povinelli (Water for Elephants), David Strathairn (Billions), Richard Jenkins (The Shape of Water) i Holt McCallany (Mindhunter).

Nightmare Alley està dirigit per el guanyador d’un Oscar, Guillermo Del Toro a partir d’un guió coescrit amb Kim Morgan. Del Toro també actuarà com a productor al costat de J. Miles Dale amb TSG Entertaiment. Searchlight Pictures (abans anomenada Fox Searchlight), té els drets de distribució mundial del film. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada