Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de setembre del 2021

'Queer as Folk reboot'.


Peacock va anunciar ahir que, el nominat al premi Emmy i guanyador del premi Writers Guild, Ryan O’Connell (Special, Will & Grace), que s’uneix al repartiment de la pròxima reimaginació de Queer as Folk.

O’Connell s’uneix al pròxim programa com una sèrie regular i també en serà coproductor executiu i guionista de la sèrie. S’unirà als habituals de la sèrie Fin Argus, Candace Grace, Jesse James Keitel, Johnny Sibilly i Devin Way. O’Connell interpretarà a “un nerd de la cultura pop amb paràlisis cerebral que està més que llest per a una mica d’independència”, segons l’anunci de Paecock.

Creat i escrit per Stephen Dunn, el reboot es desenvoluparà a New Orleans i seguirà a un grup divers d’amics els quals les seves vides es transformen després d’una tragèdia. La sèrie es descriu com una reinvenció vibrant de la innovadora sèrie del Regne Unit.

A més d’escriure, Dunn també dirigirà l’episodi pilot i serà el productor executiu al costat de Lee Eisenberg, Emily Brecht, Richard Halliwell de NENT Studios UK i els productors de la sèrie original Russell T. Davies i Nicola Shindler.


Creada per Russell T. Davies, la sèrie original sols va tenir 10 episodis que van anar del 1999 al 2000. I va estar protagonitzada per Aidan Gillen, Craig Kelly i Charlie Hunnam, els quals van interpretar els papers de Stuart, Vince i Nathan, respectivament. La sèrie es centra en la vida de tres homes homosexuals a Manchester.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada