Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 4 de setembre del 2021

'Moonfall'.

Lionsgate finalment ha publicat el primer avanç de Moonfall, la nova epopeia d’acció i desastres de ciència-ficció de Roland Emmerich, després de Independence Day, The Day After Tomorrow i 2012. Protagonitzat per Halle Berry i Patrick Wilson, el film està programat per arribar als cinemes el 04 de Febrer de 2022.

El tràiler, que podeu veure a continuació, ens brinda el nostre primer cop d’ull intens i emocionant a Moonfall quan una força desconeguda fa que la lluna es dirigeixi directament a la Terra, amenaçant amb l’extinció del món amb una sèrie de catàstrofes importants provocades pel impacte imminent. Ara, el destí del món està en mans de tres persones capitanejades per Jo Fowler (Berry), que han de emprendre una missió espacial impossible per evitar que la lluna s’estavelli contra la terra. 

           

          

“A Moonfall, una misteriosa força que treu la lluna de la seva òrbita al voltant de la terra i l’envia a una fatal col·lisió en el seu trajecte, amb la vida tal com la coneixem. A poques setmanes abans d’impactar i el món a prop de l’aniquilació, l’executiu de la NASA i ex astronauta Jo Fowler està convençut de que té la clau per a salvar al món, però sols un astronauta del seu passat, Brian Harper i un teòric de la conspiració K.C. Houseman la creuen. Aquests herois inversemblants prepararan una missió impossible en l’últim intent de desfer-ho a l’espai, deixant enrere a tothom que estima i arriscant-ho tot per aterrar a la superfície lunar, sols per descobrir que la nostra lluna no és el que pensem que és”.

El film està protagonitzat per Patrick Wilson (The Conjuring Saga, Aquaman), John Bradley (Game of Thrones), Charlie Plummer (Spontaneous, Words on Bathroom), Halle Berry (John Wick: Chapter 3- Parabellum), Donald Sutherland (Ad Astra) i Eme Ikwuakor (Marvel’s Inhumans).

Moonfall  està dirigit per Emmerich, a partir d’un guió escrit per Emmerich, el seu coguionista de 2012, Harald Kloser i Spencer Cohen. Emmerich també n’és productor a través de la seva productora Centropolis Entertainment. Mentre que Kloser n’és productor a través de la seva companyia Street Entertainment. Els productors executius són Dennis Wang, James Wang, J.P. Pettinato, Marco Shepherd, Ute Emmerich, Carsten Lorenz, and Stuart Ford.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada