Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de setembre del 2021

'Survive the Game'.

Lionsgate ha publicat el tràiler oficial de Survive the Game, el pròxim film thriller criminal d’acció, protagonitzat per Chad Michael Murray i Bruce Willis. El vídeo, que podeu veure a continuació, presenta a dos policies i un militar veterà mentre s’involucren en una baralla contra una poderosa banda. El personatge de Murray esta fent tot el possible per a defensar la seva granja, que és l’únic que li recorda a la seva família, mentre que el personatge de Willis es converteix en el presoner de la banda.

Survive the Game està dirigit per James Cullen Bressack a partir d’un guió escrit per Ross Peacock. El film està protagonitzat per Chad Michael Murry (One Tree Hill), Bruce Willis (Die Hard saga), Swen Temmel i Sarah Roemer.

          

          


“Quan el policia David (Willis) resulta ferit en una redada de drogues que surt malament, el seu soci, Cal, persegueix als dos criminals que el van disparar cap a una granja remota propietat del malenconiós veterà Eric (Murray)”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Mentre Cal i Eric planifiquen la seva defensa, arriben més membres de la banda, juntament amb un David ferit, i, superats en nombre, els tres herois han de moure’s en silenci, amb intel·ligència i punteria per acabar amb la màfia del narcotràfic”.

El film està programat per arribar a alguns cinemes seleccionats i en VOD el pròxim 08 d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada