Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de setembre del 2021

Peacemaker Series'.


La primera fotografia oficial de la sèrie Peacemaker, el spin-off de The Suicide Squad de HBO Max, ha estat revelada (a través de EW), brindant-nos el nostre primer cop d’ull al repartiment principal encapçalat per John Cena. La foto de Peacemaker, que podeu veure a continuació, ha estat compartida pel creador i director James Gunn, qui els descriu com un “equip menys que feliç”.

La sèrie està programada per a fer el seu debut el Gener de 2022. El pròxim mes, els fans que esperen el spin-off seran recompensats amb un primer cop d’ull durant la segona edició de Warner Bros. de la DC FanDome, que es celebrarà el 16 d’octubre.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument, però provablement explorarà els orígens de Peacemaker de John Cena, a qui es descriu com l’idiota més gran del món. És un home que creeu en la pau a qualsevol preu, no importa quantes persones hagi de matar per aconseguir-la.

Al costat de Cena està Steve Agee com a John Economos, Danielle Brooks com Leota Adebayo, Robert Patrick com Auggie Smith, Jennifer Holand com a Emilia Harcourt, Freddie Stroma com Vigilant/Adrian Chase i Chukwudi Iwuji com a Clemson Murn. També inclourà a Lochlyn Munro, Annie Chang, Christopher Heyerdahl, Elisabeth Faith Ludlow, Rizwan Manji, Nhut Le, Aison Araya i Lenny Jacobson.

                                                      Aquesta la va compartir l'altre dia.

Basada en els personatges de DC, la primera temporada de 8 episodis està escrita i creda per James Gunn, qui ha dirigit diversos episodis. Els productors executius són Gunn, Cena, Peter Safran i Matt Miller.

Peacemaker està essent produïda per Troll Court Entertainment i The Safran Company en associació amb Warner Bros. Television. La sèrie ampliarà el món que Gunn ha creat en el film de The Suicide Squad.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada