Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 29 de setembre del 2021

'Enola Holmes 2'


Després de la confirmació del retorn de Louis Partridge com a Tewkesbury durant l’esdeveniment de Tudum del dissabte passat, des de Variety ens informen de que Elena Bonham Carter (The Crown) i Susan Wokoma (Chewing Gum) han signat oficialment per a repetir els seus respectius rols de Eudoria Holmes i Edith en la pròxima seqüela de Enola Holmes de Netflix.

Elles s’uneixen als prèviament confirmats Millie Bobby Brown i Henry Cavill. A partir d’ara, sembla que l’ex alumne de The Hunger Games Sam Claflin, és l’únic membre del repartiment principal que no repetirà en la seqüela. A més, el servei de streaming també ha reclutat a set nous membres per al repartiment de Enola Holmes 2, inclosos David Thewlis (Wonder Woman), Adeel Akhtar (Sweet Tooth), Sharon Duncan-Brewster (Dune), Abbie Hern (The Twilight Zone), Hannah Dodd (Fighting with My Family), Gabriel Tierney (Endeavour) i Serrana Su-Ling Bliss.

El guanyador d’un Emmy i BAFTA, Harry Bradbeer (Fleabag, Killing Eve, Ramy) tornarà a la cadira de director. El guanyador dels premis BAFTA i Tony, Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child, The Aeronauts) també tornarà a escriure’n el guió. És una coproducció entre Legendary i Netflix.

S’espera que la producció de la seqüela de misteri adolescent comenci a finals d’aquest any a Londres. De nou serà produït per Brown i Paige Brown a través de la seva companyia PCMA Productions, al costat de Mary Parent de Legendary, Alex García i Ali Mendes. Els productors executius són Bradbeer, Thorne, Michael Dreyer i Joshua Grode de Legendary.

Basat en la sèrie de llibres nominats al premi Edgar de Nancy Springer The Enola Holmes Mysteries, Enola Holmes explica la història de Sherlock i Mycroft Holmes, i la rebel germana adolescent, Enola, una súper detectiu talentosa per dret propi que sovint és més sàvia que els seus brillants germans. Quan la seva mare (Helena Bonham Carter) desapareix misteriosament en el seu 16è aniversari, Enola cerca la ajuda dels seus germans grans. Però aviat es dona compte de que estan menys interessats en resoldre el cas que en dur-la a acabar l’escola, Enola fa l’únic que pot fer una jove intel·ligent, enginyosa i intrèpida de la dècada de 1880... fuig a Londres per trobar-la. Al trobar-se amb un repertori de personatges memorables en el camí, Enola es veu atrapada en mig d’una conspiració que podria alterar el curs de la història política. Enola Holmes li dona un nou i dinàmic gir femení al millor detectiu del món i la seva brillant família.

El film estrenat al 2020 va ser un èxit per a Netflix, ja que el servei de streaming va revelar que el film havia estat vist per 76 milions de llars durant els seus primers 28 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada