Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de setembre del 2021

'One Piece live-action'.


Netflix aparentment és tot en el que respecte a la creació d’adaptacions d’anime live-action, i aquesta tardor ens brindarà amb l’estrena de Cowboy Bebop protagonitzada per John Cho com el caça-recompenses intergalàctic Spike Spiegel, i avui tenim l’oportunitat de donar un primer cop d’ull al guió del episodi u de la sèrie live-action One Piece. Llesta per aterrar amb 10 episodis improvisats, el guió del primer episodi revela una connexió impactant entre l’adaptació de Netflix i la primera interacció del món dels Pirates del Barret de Palla que ha estat creat per Eiichiro Oda, molt aviat en la carrera del mangaka.

Romance Dawn va ser originalment escrit i dibuixat per Eiichiro Oda com un “primer esborrany” per a la sèrie que es convertiria en One Piece, amb Monkey D. Luffy en el paper del protagonista però canviant una sèrie d’elements importants en la franquícia Shonen. Al rebre una adaptació d’anime el 1999 (més de 20 anys), sembla que la pròxima sèrie live-action de Netflix està rendint homenatge a la història al titular el primer episodi del seu guió com “Romance Dawn”, tot i que encara no hi ha detalls sobre el càsting de la sèrie live-action, està clar que el servei de streaming està fent tot el possible quan es tracte de dur la història dels del Barret de Palla a una nova audiència.

El compte oficial de Twitter per a la pròxima adaptació de One Piece de Netflix ha compartit el primer cop d’ull al guió de l’episodi u, confirmant que el títol de la introducció serà Romance Dawn, vinculant la sèrie a la història preliminar que va intentar establir el món de la Grand Line i el viatge de Luffy per a convertir-se en el rei dels Pirates.

Els primers deu episodis de la sèrie live-action de One Piece, provablement veuran una pila de la colla del Barret de Palla reunits sota l’estàndard de Luffy, tot i que amb l’anime a prop d’arribar al episodi 1.000, l’adaptació de Netflix tindrà un llarg camí per recórrer abans de posar-se al dia amb els últims esdeveniments tant en l’anime com en el manga.

P.D: Aquesta informació prové de Comicbook. Des del compte oficial de Twitter, també n’he extret el logo oficial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada