Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 12 de setembre del 2021

'The Expendables'.


Segons The Hollywood Reporter, el nominat al Premi de l’acadèmia Andy García ha signat oficialment per a protagonitzar al costat de Jason Statham i Sylvester Stallone en la quarta entrega de The Expendables de Lionsgate i Millennium Media. Està llest per a interpretar el paper de agent de la CIA assignat per acompanyar al equip principal en la seva perillosa missió. S’espera que la producció comenci el pròxim mes.

García és millor conegut per les seves actuacions en films policíacs com The Untouchables de Brian De Palma, The Godfather Part III de Francis Ford Coppola i Ocean’s Eleven de Steven Soderbergh, tots ells farcits d’estrelles. Recentment ha treballat amb Statham en el film Wrath of Man de Guy Ritchie.


The Expendables 4
estarà dirgit per Scott Waugh (Act of Valor, Need for Speed) a partir d’un guió escrit per Spenser Cohen amb revisions de Max Adams i John Joseph Connolly. Al costat de Statham i Stallone, també tenim a Dolph Lundgren, Randy Couture, Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox i Tony Jaa.

La nova entrega de The Expendables està produïda per Statham, Kevin King Templeton i Les Weldon Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein i Jonathan Yunger en nom de Millennium Media. Els productors executius de Millennium Media són Avi Lerner, Boaz Davidson i Trevor Short amb Christa Campbell i Lati Grobman en nom de Campbell Grobman Films. La coproductora és Abby Mills. Eda Kowan i Jonah Leach supervisaran el film per a Lionsgate.

Lionsgate estrenarà el film als Estats Units, Canadà i el Regne Unit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada