Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 18 de setembre del 2021

'Johnny and Clyde'.

Segons Deadline, l’alumne de Transformers, Megan Fox i el cantant i actor Tyson Ritter (Preacher) han estat seleccionats oficialment per a dos dels papers principals en el pròxim film thriller titulat Johnny and Clyde, que es descriu com una nova versió de la infame història de Bonnie and Clyde. Tot i això, Fox i Ritter no interpretaran als protagonistes principals, sinó que interpretaran els rols respectius de la Cap del crim Alana i el seu cap de seguretat.

“Estic molt emocionat de que Megan faci el paper de Alana”, va dir el director Chad A. Verdi en un comunicat. “És una actriu brillant que donarà vida a aquest personatge com ningú més podria fer-ho. M’agrada l’energia de Tyson i no puc esperar a que ell i Megan s’enfrontin cara a cara.


Johnny and Clyde
estarà dirigit per Tom DeNucci (Vault) al costat de Chad A. Verdi (The Irishman), qui també produirà a través de la seva companyia Verdi Productions. Tot i que encara no han escollit als seus protagonistes principals, la producció ja està en marxa a Rhode Island i s’espera que els actors principals escollits comencin a filmar el pròxim mes.

“El film segueix als dos assassins en sèrie del mateix nom, que estan bojament enamorats i en una onada de crims sense fi”, es pot llegir en la sinopsis. “Tenen la mirada posada en robar un pròsper casino dirigit per el cap del crim i el cap de seguretat”.

Johnny and Clyde està essent produït per Michelle Verdi, Chad A. Verdi Jr., Paul Luba, Nick Koskoff, Amy Lippens i Ali Cesare, amb Andre Relis, David Gere, JD Beaufils, Jessica Bennett, Mickey Guerin, Anthony Gudas i Chelsea Vale com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada