Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de setembre del 2021

'Malignant'.

Warner Bros. Pictures i New Line Cinema han estrenat un nou tràiler del pròxim i més recent film original de suspens i terror de James Wan, Malignant, que actualment està programat per arribar als cinemes i a HBO Max el 10 de Setembre. A més de noves imatges aterridores, el vídeo també presenta una entrevista amb James Wan quan descriu el film amb classificació R com quelcom nou i diferent que al públic li agradarà veure, mentre que també recorda quelcom als seus films de terror anteriors.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

A Malignant, Madison està paralitzada per visions terribles de assassinats esfereïdors, i el seu turment empitjora quan descobreix que aquests somnis de vigília són en realitat realitats aterridores. Això marca el retorn del director James Wan a les seves arrels amb aquest nou thriller de terror original.

El film està protagonitzat per Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (Supernatural), també comptarà amb George Young (Containment), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), Michole Briana White (Encino Man), Jacqueline McKenzie (Pine Gap), Ingrid Bisu (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) i McKenna Grace (Annabelle Comes Home).

Basat en una història co-escrita entre el director i Ingrid Bisu, també està dirigit per James Wan a partir d’un guió escrit per Akela Cooper, qui actualment també està escrivint el guió de The Nun 2. Wan també produirà el film a traves de la seva productora Atomic Monster al costat de Michael Clear. La música és de Joseph Bishara, qui ha composat la banda sonora dels set films de “The Conjuring” Universe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada