Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 25 de setembre del 2021

'Teen Wolf'.


Després d’anys d’espera que Teen Wolf retornés d’alguna manera, MTV ha concedit el seu desig als fans aquest divendres, revelant que un film de Teen Wolf arribarà aviat a Paramount+ l’any vinent.

En un tuit publicat en el compte oficial de Twitter de Teen Wolf, es mostraven desenes de tuits dels fans demanant més contingut de Teen Wolf, abans de que es mostrés una breu presa d’un Jeep i un llop. El film vindrà del creador Jeff Davis, qui recentment ha signat una nova sèrie d’acords generals amb MTV Entertainment Studios, segons ens informen des de Variety.

Junt amb la notícia d’un film de Teen Wolf, MTV també va anunciar que Jeff Davis desenvoluparà una nova sèrie basada en els llibres de Wolf Pack de Edo Van Belkom. Segons les informacions de Variety sobre el tracte, el film de Teen Wolf seguirà la història d’un “mal aterridor” que emergeix de la ciutat de Beacon Hills, amb Scott McCall cercant reunir tant nous aliats com vells amics de la lluita definitiva.

Actualment no està clar si tot el repartiment original retornarà per el film, però l’actor Tyler Posey recentment ha estat molt obert a tornar a la sèrie i sembla que ara podrà fer-ho.

Basada lliurement en el film d’adolescents protagonitzada per Michael J. Fox de 1985, Teen Wolf seguia la història d’un estudiant de secundaria marginat social anomenat Scott McCall (Posey), qui va ser de sobte mossegat per un home llop la nit abans del segon any. La sèrie va estar emetent-se durant sis temporades, des de 2011 a 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada