Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 29 de setembre del 2021

'Encanto'.

Walt Disney Animation Studios finalment ha publicat el tràiler oficial de Encanto, seu pròxim film de comèdia i fantasia, amb les veus de Stephanie Beatriz, Diane Guerrero i Wilmer Valderrama. Actualment, el film està programat per a una estrena als cinemes durant un mes a partir del 24 de Novembre, just a temps per al Thanksgiving (Dia d’acció de Gràcia).

El tràiler que podeu veure a continuació juntament amb el nou cartell, presenta a la màgica família Madrigal, el qual els seus membres van ser dotats de poders excepcionals, que van ser possibles quan la seva llar va cobrar vida gràcies a la màgia. També mostra com la màgia de la seva casa s’està esvaint misteriosament juntament amb les seves pròpies habilitats. Ara, depèn del únic membre de la família que no maneja màgia, Mirabel, trobar una manera de protegir a la seva família i la seva llar, Casita.

          

          


Encanto explica la història d’una família extraordinària, els Madrigals, que viuen amagats a les muntanyes de Colòmbia, en una casa màgica, en un poble vibrant, en un lloc meravellós i encantador anomenat Encanto. La màgia de Encanto ha beneït a tots els nens de la família amb un do únic, des de la súper força fins el poder de curar, a tots els nens excepte a un, Mirabel. Però quan descobreix que la màgia que envolta a Encanto està en perill, Mirabel decideix que ella, la única Madrigal ordinària, podria ser l’última esperança de la seva excepcional família.

El film animat comptarà amb un repartiment de veus encapçalat per Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine, In The Heights) com a Mirabel, una noia normal de 15 anys que està lluitant per a trobar el seu lloc a la seva família. L’acompanyen María Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda, Jessica Darrow, Rhenzy Feliz i Carolina Gaitan.

Encanto està dirigit per els directors de Zootopia Byron Howard i Jared Bush a partir d’un guió coescrit per Bush amb la codirectora Charise Castro Smith. Els realitzadors es van sentir profundament inspirats pel seu viatge d’investigació a Colombia durant el desenvolupament inicial de Encanto, així com pel seu treball continuo amb un grup de consultors experts reunits al llarg de la producció del film.

El film presenta cançons completament noves de Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana, In the Heights), guanyador dels premis Emmy, Grammy i Tony. El film és una producció de Clark Spencer i Yvett Merino. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada