Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de setembre del 2021

'Spencer'.

NEON i Topic Studios han publicat el primer tràiler oficial del drama sobre la Princesa Diana titulat Spencer, que s’estrenarà el 05 de Novembre als cinemes. El drama que està protagonitzat per Kristen Stewart com a Diana. El tràiler presenta més de dos minuts de metratge del film.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


Escrit per Steven Knight (Eastern Promises, Peaky Blinders, Locke), Spencer abasta un cap de setmana crític a principis dels 90 quan Diana va decidir que el seu matrimoni amb el Princep Carles no estava funcionant i que necessitava desviar-se d’un camí que la va posar en línia per a ser un dia Reina. El film té lloc durant tres dies, en una de les seves últimes vacances de Nadal a la Casa de Windsor en la seva finca de Sandringham a Norfolk, Anglaterra.

El film no tractarà amb la tràgica mort de la Princesa Diana després de que ella va abandonar la vida de palau, però examinarà la desfeta de la relació amb el seu marit i el seu amor feroç pels seus fills, el Príncep William i el Príncep Henry.

Spencer està dirigit i produït per Pablo Larraín (Jackie, Neruda, Lisey’s Story) juntament amb el seu company Juan de Dios, Jonas Dornbach, Janine Jackowski i Paul Webster. El film també està protagonitzat per el nominat al BAFTA Timothy Spall (Mr. Turner, Secrets & Lies), Jack Farthing (Poldark, The Riot Club), Sean Harris (Mission: Impossible films, The Green Knight) i la nominada al Oscar Sally Hawkins (The Shape of Water, Blue Jasmine).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada