Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de setembre del 2021

'Wednesday'.


Netflix ha anunciat que l’alumna de Game of Thrones, Gwendoline Christie, ha signat oficialment per a un dels papers principals en la pròxima sèrie live-action de Tim Burton, Wednesday. L’actriu nominada al Emmy, està llesta per a interpretar el paper de Larissa Weems, la directora de Nevermore Academy, qui encara té una destral per esmolar amb la seva ex companya de classe Morticia Addams, que serà interpretada per Catherine Zeta-Jones.

A més a més, el servei de streaming també ha reclutat a deu actors més per a completar el repartiment, incloent a Victor Dorobantu com a Thing, Isaac Ordonez com a Pugsley Addams i George Burcea com a Lurch, al costat de Tommie Earl Jenkins com a Mayor Walker, Iman Marson com a Lucas Walker, William Houston com a Joseph Crackstone, Luyanda Unati Lewis-Nyawo com a Deputy Santiago, Oliver Watson com a Kent, Calum Ross com a Rowan i Johnna Dias Watson com a Divina.


Wednesday
es descriu com una comèdia sobre l’adolescència serà un misteri intrigant i sobrenatural, que traçarà els anys de l’heroïna titular com estudiant en la peculiar Academia Nevermore mentre intenta dominar la seva habilitat psíquica emergent mentre també frustra una monstruosa onada de assassinats que atemoreix la ciutat local i resolt el misteri sobrenatural que va involucrar als seus pares fa 25 anys, tot mentre navega per les seves noves i molt enredades relacions del estrany i divers cos estudiantil.

Burton està llest per a dirigir la sèrie de vuit episodis en el seu debut com a director de televisió i productor executiu al costat de Andrew Mittman per a 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman per a Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) i Gail Berman (The Addams Family, Alphas), amb MGM i United Artist també com a productors. De fet aquest no és el primer intent de Burton en adaptar The Addams Family, ja que anteriorment estava destinat a escriure i produir un film animat per a Illumination Entertainment. Tot i això, tres anys després de que es va anunciar el projecte, finalment es va cancel·lar.

Wednesday ha estat creat i escrit per Alfred Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands), els quals també en són els showrunner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada