Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de setembre del 2021

'Ron's Gone Wrong'.

20th Century Studios ha publicat un nou tràiler del pròxim film animat sobre l’adolescència anomenat Ron’s Gone Wrong, protagonitzat per Zach Galifianakis (Missing Link) i Jack Dylan Grazer (Luca). Actualment, el film està programat per estrenar-se als cinemes el pròxim 22 d’octubre, el mateix cap de setmana que Dune, The French Dispatch i The Harder They Fall.

El nou tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb el nou cartell, presenta a un estudiant de secundaria anomenat Barney, quan finalment obté el B-Bot amb el que ha estat somiant. Tot i això, el seu bitllet per a finalment tenir una vida social resulta ser defectuós, ja que Ron, el seu nou millor amic, li causa dilemes involuntaris degut a la falta de codis. 

          

          


Ron’s Gone Wrong explicarà amb una mirada commovedora i divertida l’amistat en potència entre un noi de secundaria i el seu robot defectuós. Explica la història de Barney, un estudiant de secundaria socialment incòmode i Ron, el seu nou dispositiu per a caminar, parlar i connectat digitalment, que es suposa que és el seu “Millor amic llest per a utilitzar”. Les divertides funcions de Ron, en el context de la era de les xarxes socials, els empeny a un viatge ple d’acció en el que el nen i el robot, es reconcilien amb el meravellós desordre de la veritable amistat.

La comèdia d’aventures animada compte amb les veus de Zach Galifianakis (Missing Link), Jack Dylan Grazer (Luca), Olivia Colman (The Mitchells vs. The Machines), Ed Helms (The Office), Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom), Rob Delaney (Deadpool 2), Kylie Cantrall (Gabby Duran and the Unsittables), Ricardo Hurtado (The Goldbergs), Marcus Scribner (Black-ish) i Thomas Barbusca (Chad).

Ron’s Gone Wrong està dirigit per el veterà de Pixar Jean-Philippe Vine (Cars 3, The Good Dinosaur), la cofundadora de Locksmith Sara Smith i Octavio Rodríguez (Coco) a partir d’un guió escrit per Smith i Peter Baynham. Aquest és la primera estrena cinematogràfica del estudi de animació CG amb seu al Regne Unit, Locksmith Animation. Els productors executius són Smith, Baynham i Elisabeth Murdoch, amb Julie Lockhart i Lara Breay com a productores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada