Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de setembre del 2021

'Red Notice'.

El primer avanç del molt esperat film d’acció global de Netflix, Red Notice, finalment s’ha publicat, protagonitzat per les estrelles de gran èxit com Dwayne Johnson, Ryan Reynolds i Gal Gadot. El film estarà disponible per al servei de streaming el 12 de Novembre, un any després de que el projecte hagi finalitzat producció.

L’avanç de Red Notice, que podeu veure a continuació, comença amb Johnson com un dels principals perfiladors del FBI a qui se li ha encomanat el treball de rastrejar i atrapar a dos dels criminals més buscats del món. El tràiler ofereix una vista prèvia d’algunes de les seqüències plenes d’acció del film, que inclouen a Johnson i Reynolds enfrontant-se a un toro matador i Gadot colpejant-los fàcilment superant-los amb els seus trucs.

          

          

Red Notice és descrita com un thriller d’un robatori d’acció i comèdia, un rodamón dissenyat com un joc a tres bandes entre Dwayne Johnson, Gal Gadot i Ryan Reynolds. En el film, Johnson interpreta a un agent de la Interpol encarregat de capturar al lladre d’art més buscat del món. “Red Notice” es refereix al més alt i més greu de dels avisos de la Interpol (N’hi ha vuit) i es refereix a la detenció de criminals buscats. Mentre tant, Gal Gadot interpreta el paper de la lladre d’art més gran del món amb Ryan Reynolds interpretant al més gran estafador del món.

El film està escrit i dirigit per Rawson Marshall Thurber, qui va treballar amb Johnson a Central Intelligence i Skyscraper. L’any passat, Netflix va guanyar els drets de distribució del film en una guerra d’ofertes competitives després de que Universal Pictures no es comprometés amb tots els acords dels cineastes.

Red Notice serà produït pel retorn de l’equip de Skyscraper, inclòs Beau Flynn (Rampage, San Andreas) amb el seu Flynn Picture Co.; Johnson, Dany Garcia (Jumanji, Ballers) i Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence) amb el seu Seven Bucks Productions; i Thurber amb Bad Version, Inc. Wendy Jacobson (Rampage, San Andreas) serà productora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada