Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 19 de setembre del 2021

'The Lost Boys Reboot'.

Warner Bros. s’està preparant per a crear un reboot del film The Lost Boys, segons una recent informació des de The Hollywood Reporter.

Segons les informacions, el estudi està llest per a fer una nova versió reimaginada del film de vampirs de la dècada dels 80’s, amb els actors Noah Jupe (A Quiet Place, A Quiet Place Part II) i Jaeden Martell (It, Defending Jacob), llestos per a protagonitzar el llargmetratge. La informació també assenyala que Randy McKinnon escriurà aquest film, amb Jonathan Entwistle llest per a dirigir el film.

Protagonitzat per Jason Patric, Corey Haim, Kiefer Sutherland i Corey Feldman, el The Lost Boys original segueix les aventures de dos germans que, després de mudar-se a California, s’enfronta a una quadrilla de vampirs. El film original va rebre una seqüela directa a DVD, Lost Boys: The Tribe, el 2008 i un tercer film, Lost Boys: The Thirst, al 2010.

Fa dos anys, també s’estava treballant en una sèrie de televisió basada en el film, però diversos problemes van fer que The CW deixés el projecte. En canvi, Warner Bros. ara s’enforcarà en dur un nou film al públic, amb la intenció encara de reviure el món del film clàssic de culte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada