Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de setembre del 2021

'Reservation Dogs Season 2'.

FX ha renovat oficialment la sèrie de comèdia sobre l’adolescència de Sterlin Harjo i Taika Waititi, Reservation Dogs, per a una segona temporada, que s’espera que s’estreni al 2022. La renovació anticipada es deu al creixent reconeixement i les respostes positives dels crítics i dels fans, que estan alabant la sèrie pel seu increïble repartiment de joves nouvinguts i la seva divertida i encantadora història.

La sèrie actualment es troba en una qualificació de 100% certificada a Rotten Tomatoes i ha obtingut l’estat d’aclamació universal a Metacritic. Està programada per retornar el pròxim dilluns 6 de Setembre a FX de Hulu, amb el sisè episodi titulat, “Hunting”, que està escrit i dirigit per Harjo.


Reservation Dogs
és una comèdia sobre l’adolescència, que seguirà la història de quatre adolescents nadius americans en la zona rural de Oklahoma, que passen els seus dies cometent delictes...i combatent-los. La sèrie estarà protagonitzada per D’Pharaoh Woon-A-Tai (Creeped Out) com a Bear, Devery Jacobs (American Gods) com Elora Danan, Paulina Alexis (Beans) com a Willie Jack i la nouvinguda Lane Factor com a Cheese.

L’episodi pilot compta també amb estrelles convidades com ara Tamara Podemski, Zahn McClarnon, Macon Blair, Kirk Fox, Matty Cardarople, Dallas Goldtooth, Lil Mike i Funny Bone.

Reservation Dogs és una producció executiva de Taika Waititi i Sterlin Harjo. La sèrie també serà produïda per Garrett Basch a través de la seva companyia Scott Rudin Productions.

Harjo ha estat dirigint films que s’enfoquen principalment en els nadius americans, totes ambientades en el seu estat natal de Oklahoma. La sèrie marca la segona col·laboració entre Waititi i FX, els quals actualment estan treballant junts en la pròxima tercera temporada de What We Do in the Shadows.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada