Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de setembre del 2021

'Marvel Studios Films'.


Disney va actualitzar el seu calendari d’estrenes el passat divendres i juntament amb algunes dates anunciades com ara l’adaptació live-action de The Little Mermaid fixada per al 26 de Maig de 2023, la companyia del ratolí també ha fixat data per a dos nous films de Marvel Studios per ara sense títol.

Les dues noves dates són el 26 de Juliol de 2024 i el 08 de Novembre de 2024, significa que Marvel Studios actualment planeja estrenar quatre films el 2024, i les dates de Febrer i Maig també es van confirmar a principis d’any. Actualment, es desconeix exactament quins seran els films, ja que Marvel sols ha anunciat quins films s’estrenaran fins el 05 de Maig de 2023, Guardians of the Galaxy Vol.3.

La inclusió de les dues noves dates ara deixa a Marvel Studios amb set dates d’estrena per a films per ara desconeguts, que van des de Juliol de 2023 a Novembre de 2024. Amb films com ara Captain America 4, Blade, Fantastic Four i altres que estan en desenvolupament primerenc, es provable que veiem alguns d’aquests films tant esperats aterrar en alguna d’aquestes dates, tot i que tindrem d’esperar més informació abans de que es faci de forma oficial. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada