Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 23 de setembre del 2021

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'.

Warner Bros. Pictures ha canviat oficialment la data d’estrena de la tercera entrega dels films de Fantastic Beasts, que ara durà per subtítol Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Originalment programat per estrenar-se el 15 de Juliol de 2022, la tercera entrega de fantasia s’ha avançat tres mesos i s’estrenarà el 15 d’Abril de 2022. El film protagonitzat per Eddie Redmayne, s’enfrontarà a l’estrena de Paramount Pictures Lost City of D, protagonitzat per Sandra Bullock i Channing Tatum i el film animat de Universal Pictures Bad Guys.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, comptarà de nou amb Eddie Redmayne com a Newt Scamander, Katherine Waterston com a Tina Goldstein, Dan Fogler com a Jacob Kowalski, Alison Sudol com a Queenie Goldstein, Ezra Miller com a Credence, Jude Law com a Albus Dumbledore, Jessica Williams com la professora Eulalie Hicks i veurem si finalment Mikkelsen acaba interpretant a Grindelwald.

La tercera entrega estarà dirigida de nou per David Yates a partir d’un guió escrit per J.K. Rowling i Steve Kloves. Actualment s’està filmant en el Regne Unit.

L’anterior film, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, va recaptar $654.855.901 a nivell mundial i la primera entrega Fantastic Beasts and Where to Find Them, va recaptar $814.043.616 a nivell mundial. Els dos primers films com he dit van estar dirigits per David Yates, a partir d’un guió de J.K. Rowling i produïts per David Heyman, la pròpia Rowling, Steves Kloves i Lionel Wigram.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada