Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de setembre del 2021

'There's Someone Inside Your House'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de la pròxima adaptació cinematogràfica de la novel·la de Stephanie Perkins de 2017, There’s Someone Inside Your House. Produïda per el creador de l’univers de The Conjuring, James Wan, el film slasher està programat per estrenar-se a la plataforma el 06 d’octubre.

El tràiler que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, mostra a un grup de adolescents de secundaria quan són atacats per un assassí desconegut que fa servir com a màscara la cara de la seva víctima. També ens proporciona un primer cop d’ull als intensos encontres de diversos personatges amb l’assassí, al mateix temps que se’n riu dels seus motius.

          


Basat en el bestseller del New York Times de Stephanie Perkins, There’s Someone Inside Your House, està dirigit per Patrick Brice (Corporate Animals) a partir d’un guió adaptat per henry Gayden (Shazam!). El film està protagonitzat per Sydney Park, Theodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse LaTourette, Burkely Duffield i Diego Josef.

“Makani Young es va mudar de Hawai a un petit poble tranquil de Nebraska per a viure amb la seva àvia i acabar l’escola de secundaria”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Tot i això, quan comença el compte enrere per a la graduació, els seus companys de classe són assetjats per un assassí que intenta exposar els seus secrets més obscurs a tota la ciutat, aterrint a les víctimes mentre utilitza una mascara realista del seu propi rostre. Amb un passat misteriós, Makani i els seus amics han de descobrir la identitat del assassí abans de que ells mateixos es converteixin en víctimes”.

There’s Someone Inside Your House, és una producció de James Wan a través de la seva companyia Atomic Monster i Shawn Levy amb la seva companyia 21 Laps. Els productors són Michael Clear i Dan Cohen, amb Emily Morris, Judson Scott i Brendan Ferguson com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada