Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de setembre del 2021

'Love and Death'.

Segons Deadline, Krysten Ritter (Breaking Bad, Jessica Jones) ha signat oficialment per a unir-se a la nominada al Emmy Elisabeth Olsen, en la pròxima minisèrie dramàtica de crims reals de HBO Max, Love and Death, que prové dels productors executius David E. Kelley i Nicole Kidman. Ritter interpretarà el paper de Sherry Cleckler, una amiga propera a Candy Montgomery (Olsen), la dona texana que va ser condemnada pel assassinat de Betty Gore.

Això marca l’últim projecte televisiu de Ritter en més de dos anys, des de que va protagonitzar la sèrie de Marvel a Netflix, Jessica Jones, que va acabar en la tercera temporada el 2019. Actualment protagonitza el nou film de fantasia obscura de Netflix Nightbooks del productor Sam Raimi, que acaba de fer el seu debut.


Love and Death
, es centrarà en dues parelles que assisteixen a l’església, gaudint der la vida familiar d’un petit poble a Texas, fins que algú pren una destral. Està basada en el llibre titulat Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs i en una col·lecció d’articles de Texas Monthly (“Love & Death in Silicon Prairie”, Part I i II).

La sèrie limitada estarà protagonitzada per Elisabeth Olsen (WandaVision) com a Candy Montgomery, Jesse Plemons (Jungle Cruise) com a Allan Gore, Lily Rabe (American Horror Story) com a Betty Gore, Patrick Fugit (Outcast) com a Pat Montgomery, Keir Gilchrist (Atypical) com a El Pastor Ron Adams, Elisabeth Marvel (Mouse of Cards) com la pastora Jackie Ponder i Tom Pelphrey (Ozark) com a Don Crowder.

La sèrie serà escrita per David E. Kelly (The Undoing) i dirigida per Lesli Linka Glatter (Mad Men), els quals també en seran productors executius. Els productors executius inclouen a Nicole Kidman i Per Saari a través de Blossom Films, Scott Brown i Megan Credydt a través de Texas Monthly, Matthew Tinker, Michael Klick i Helen Verno. Lionsgate produirà la sèrie limitada.

Curiosament, universal Content Productions també està desenvolupant actualment una sèrie limitada basada en Candy Montgomery, amb l’actriu guanyadora del globus d’Or i el Emmy, Elisabeth Moss com a protagonista principal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada