Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 d’abril del 2023

'Alien: Romulus'.

El director Fede Álvarez ha compartit un breu cop d’ull al nou film de Alien per a celebrar el Alien Day, donant als fans un cop d’ull al icònic facehugger (abraça-cares).

La nova imatge és cortesia del Twitter de Álvarez i mostra l’escenari del abraçador de rostres del Xenomorf embolicant-se al voltant d’una claqueta, per a celebra el Aliens Day, que va ser el passat 26 d’abril. La nova imatge també brinda als fans el seu primer cop d’ull a qualsevol estació espacial del nou film, amb signes per a una comporta d’aire i recepció visible en el fons.

A continuació podeu veure’n la fotografia...

Els detalls sobre la pròxima entrega de la saga Alien son actualment escassos, tot i que es diu que està “desconnectada” dels films anteriors. Isabela Merced protagonitzarà el film, però a part d’això, no es sap quasi res del film. Fanàtic de la icònica franquícia, Álvarez li havia presentat una idea a Scott fa diversos anys en una conversació informal. Això finalment va dur a Scott a trucar a Álvarez l’any passat per a veure si encara estava interessat i es va establir ràpidament. El film té el títol provisional de Alien: Romulus.

Després, 20th Century va escollir el nou film de Alien degut a la força del discurs de Álvarez, ja que era una “molt bona història amb una pila de personatges que no heu vist mai”, segons Steve Asbell de 20th Century.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada