Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 d’abril del 2023

'Ghostbusters: Afterlife Seqüel'.


Han aparegut en línia algunes fotos des del set de rodatge de la seqüela de Ghostbusters: Afterlife i han revelat que un dels Caçafantasmes originals tronarà per aquesta entrega.

Des del Daily Mail han publicat algunes fotografies des del set i que presenta a les estrelles de la saga William Atherton, Ernie Hudson i Paul Ruud. Atherton va interpretar al tens Walter Peck a Caçafantasmes de 1984, mentre que Hudson és conegut per interpretar a Winston Zeddemore, un dels quatre membres originals del equip. Ruud, per la seva banda va interpretar a Gary Grooberson a Ghostbusters: Afterlife, tot i que el retorn a la seqüela ja estava confirmat.

Firehouse està essent dirigit per Gil Kenan a partir d’un guió que ha coescrit amb Jason Reitman. El pròxim episodi de la història familiar de Spengler també comptarà amb el retorn del repartiment principal, inclosos Carrie Coon, Paul Rudd i McKenna Grace, qui en realitat va ser el primer membre en confirmar el seu retorn.

El film encara està programat per arribar als cinemes a finals d’aquest any, el 20 de desembre, enfrontant-la directament amb l’adaptació cinematogràfica del musical The Color Purple. A més, la seqüela també farà el seu debut el mateix mes que altres projectes d’alt perfil com ara Wonka i Aquaman and the Lost Kingdom.

Anteriorment es va confirmar que la seqüela de Ghostbusters: Afterlife tornarà oficialment a la ciutat de Nova York, el escenari original de la franquícia. També s’espera que succeeixi a la seu de l’estació de bombers que es destacava en els dos primers films, així com en el reinici de Paul Feig.

Dirigit i escrit per Jason Reitman, i produïda i coescrita per Kenan, Ghostbusters: Afterlife es va estrenar encara amb la pandèmia al alça i amb sòlids resultats que van incloure un cap de setmana d’estrena de $44M. El film va acabar recaptant un total de $204.334.455.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada