Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 d’abril del 2023

'Blade'.


L’estrella de X i Infinity Pool, Mia Goth, està a punt d’unir-se al Univers Cinematogràfic de Marvel.

Des de Deadline ens informen de les emocionants noticies del càsting. Resulta que Goth, qui recentment ha protagonitzat Pearl com el personatge protagonista, tindrà un paper a Blade. Encara no es sap a qui interpretarà Goth en el film, que veurà a Mahershala Ali interpretar al caçador de vampirs.

Goth va fer el seu debut cinematogràfic a Nymphomaniac de 2013. Des de llavors, ha trobat l’èxit a través de la trilogia X dels films de terror de Ti West, que la podrem veure protagonitzar la pròxima MaXXXine per a tancar la trilogia i diversos papers ben rebuts en films com The Survivalist i Emma. L’actriu anglesa també va rebre elogis per la seva actuació a Infinity Pool a principis d’aquest any.

La producció de Blade va tenir un període turbulent a finals del any passat, amb el director Bassim Tariq deixant el projecte el mes de setembre. Originalment programat per estrenar-se el 03 de novembre d’enguany, el film ha acabat endarrerint-se al setembre de 2024.

Yann Demange ara està llest per a dirigir Blade a partir d’un guió de Michael Starrbury. El film formarà part de la fase cinc del Univers Cinematogràfic de Marvel, que també inclourà Captain America: New World Orden i Daredevil: Born Again.

La trilogia de Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Els tres films que va sorgir, van recaptar un total de $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada