Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 d’abril del 2023

'The Flash'.

El mateix dia de la l’estrena mundial del film a la CinemaCon, es va publicar un nou tràiler de The Flash, el pròxim film de DCU.

El nou tràiler presenta a Barry Allen/The Flash de Ezra Miller, la versió de Batman de Michael Keaton i la Supergirl de Sasha Calle, mentre s’uneixen per a combatre al Zod de Michael Shannon després de que Barry canvies la línia de temps per a salvar als seus pares. Ben Afleck també apareix amb la seva versió de Bruce Wayne, qui ofereix a Barry consells sobre com bregar amb la tragèdia.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al nou cartell...

          

          


“Els mons xoquen a The Flash quan Barry utilitza els seus poders per a viatjar en el temps i canviar els esdeveniments del passat. Però quan el seu intent de salvar a la seva família altera el futur sense donar-se compte, Barry queda atrapat en una realitat en la que el General Zod ha tornat, amenaçant amb la aniquilació, i no hi ha superherois als que recórrer”, diu la sinopsis.

“És a dir, a menys que Barry pugui treure a un Batman molt diferent del seu retir i rescatar a un kryptonià empresonat...tot i que no sigui el que està cercant. En última instància, per a salvar el món en el que es troba i tronar al futur que coneix, l’única esperança de Barry és córrer per la seva vida. Però, serà suficient fer l’últim sacrifici per a reiniciar l’univers?

Al costat de Miller se troben Kiersey Clemons como Iris West, Maribel Verdú como Nora Allen, Sasha Calle como Supergirl i Ron Livingston como Henry Allen, al costat de Keaton y Ben Affleck, els quals repeteixen les seves respectives versions de Bruce Wayne/Batman para al film.

The Flash s’estrenarà als cinemes el pròxim 16 de Juny. El film està dirigit per Andy Muschietti (It, It 2) a partir d’un guió escrit per Christina Hodson (Birds of Prey). Produeixen Marianne Jenkins amb Michael Disco i Barbara Muschietti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada