Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 d’abril del 2023

'Indiana Jones and the Dial of Destiny'.

En la passada Star Wars Celebration de 2023, han estrenat un nou tràiler de Indiana Jones and the Dial of Destiny i un nou cartell. Acompanyat de noves imatges, el tràiler de dos minuts s’enfoca en com aquesta serà l’última aventura de Indiana Jones. El film s’estrenarà a Cannes a finals del pròxim mes.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


El tant esperat film està dirigit per James Mangold (Logan) a partir d’un nou guió que ha coescrit amb Jez i John-Henry Butterworth, els quals van col·laborar amb el director a Ford v. Ferrari. Harrison Ford repeteix un dels seus papers més icònics com l’explorador protagonista, al seu costat com a protagonista femenina està Phoebe Waller-Bridge. En aquesta cinquena i última entrega també hi podem trobar a Antonio Banderas, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook i Shaunette Renée Wilson.

Indiana Jones and the Dial of Destiny està produït per Kathleen Kennedy, Steven Spielberg, Frank Marshall i Simon Emanuel i John Williams torna a compondre la banda sonora. El film s’estrenarà el 30 de Juny de 2023 als cinemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada