Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 d’abril del 2023

'Maude v Maude'.

Segons Deadline, les guanyadores d’un Oscar, Angelina Jolie i Halle Berry han signat per als papers principals per al pròxim thriller d’acció titulat Maude v Maude. Warner Bros. ha aconseguit els drets del projecte després d’una guerra d’ofertes molt competitiva contra diversos estudis.

Jolie i Berry no són alienes al gènere d’acció, ja que algunes de les seves interpretacions més memorables les presenten interpretant a personatges dinàmics. Els films d’acció notables de l’actriu de Eternals (Jolie) inclouen Lara Croft: Tomb Raider, Mr. & Mrs. Smith, Wanted i Salt. Mentre tant, Berry també és millor coneguda per interpretar a Storm als films de X-Men de 20th Century Fox. Els seus projectes d’acció més recents són Kingsman: The Golden Circle i John Wick: Chapter 3-Parabellum.

Maude v Maude estarà dirigit per Roseanne Liang a partir d’un guió escrit per Scott Mosier. Això marca el retorn de Liang com a directora de llargmetratges, tres anys després de treballar en el film independent d’acció i ciència-ficció Shadow in the Cloud. A més de Maude v Maude, la cineasta neozelandesa també s’ha unit a la llista de directors de la sèrie d’acció en viu de Avatar: The Last Airbender de Netflix.

La font del mitjà assenyala que el projecte es descriu com un thriller d’acció global semblant a “Bond vs. Bourne”. El film estarà produït per Holly Jeter i Jeff Kirschenbaum, amb la producció executiva de Mosier i Liang. A més de protagonitzar, Jolie i Berry també en seran productores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada