Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 1 d’abril del 2023

'Fantastic Four'.


El pròxim film Fantastic Four del Univers Cinematogràfic de Marvel, ha trobat a un nou escriptor, un amb un parell de projectes importants ja en la seva trajectòria.

Des de THR ens informen de que Josh Friedman, qui va treballar a Avatar: The Way of Water, Terminator: Dark Fate i War of the Worlds de 2005, ha estat seleccionat per a escriure el guió del pròxim film del UCM, Fantastic Four. Friedman està substituint els escriptors Jeff Kaplan i Ian Springer, els quals van ser contractats el setembre passat.

Actualment, poc es sap sobre el pròxim film, tret d’un rumor en que situava a l’actor Adam Driver com un dels protagonistes principals, Reed Richards, mentre que altres informacions situaven a l’estrella de Elvis, Austin Butler, per a ser considerat per a interpretar a Johnny Storm, conegut també com la Torxa Humana. El film estarà dirigit per Matt Shakman i farà el seu debut durant la fase 6 del UCM, el 14 de febrer de 2025.

El projecte va ser presentat per primer cop per Kevin Feige durant la Comic-Con de San Diego de 2019. El director de Spider-Man: No Way Home, Jon Watts, estava originalment a bord del projecte per a dirigir, però va decidir deixar la direcció i prendre’s un descans del gènere de superherois.

Encara no s’ha anunciat el repartiment oficial del film, però l’alumne de The Office, John Krasinski, va fer el seu debut recentment com una variant de Reed Richards/Mr. Fantastic a Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Encara no està clar si Krasinski repetirà el paper en el pròxim film.

La sèrie de còmics de Fantastic Four de Marvel va ser creada per Stan Lee i Jack Kirby, i va fer el seu debut l’any 1961 i va ser el primer títol d’equip de superherois produït per Marvel Còmics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada