Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 d’abril del 2023

'Drive-Away Dolls'.

Focus Features finalment ha anunciat el repartiment complet de Drive-Away Dolls el pròxim llargmetratge com a director en solitari de Ethan Coen.

S’ha confirmat que Pedro Pascal (The Last of Us, The Mandalorian), Beanie Feldstein (Booksmart), Bill Camp (The Queen’s Gambit) i Colman Domingo (Fear the Walking Dead) s’uneixen al repartiment de Drive-Away Dolls, que alhora estarà protagonitzat per Margaret Quaelly i Geraldine Viswanathan en la pròxima comèdia de viatge per carretera de Coen.


A més, el guanyador del Oscar Matt Damon també es va unir al repartiment, que el reuneix amb Coen després de treballar junts en la comèdia negre de 2017 Suburbicon, que va ser escrit pel duo de germans guardonats Joel I Ethan Coen. El pròxim film està programat per arribar als cinemes el 22 de setembre de 2023.

Drive-Away Dolls està coescrit per Ethan Coen i la seva esposa Tricia Cooke, ambdós productors executius. Robert Graf, Tim Beavan i Eric Fellner produeixen el film. Prové de Focus Features i Working Title.

“Segueix a Jamie, un esperit lliure desinhibit que lamenta la fi de la seva relació sentimental i la seva modesta amiga Marian que necessita desesperadament relaxar-se”, diu la sinopsis. “A la recerca d’un nou inici, els dos s’embarquen en un  viatge per carretera improvisat a Tallahassee, però les coses es torcen ràpidament quan es creuen amb un grup de criminals ineptes en el camí”.

Els germans Coen són millors coneguts per les seves aclamades obres com Raising Arizona, Fargo, The Big Lebowski, No Country for Old Men, Burn After Reading, True Grit i The Ballad of Buster Scruggs. La seva col·laboració de moltes dècades ha donat com a resultat una llarga llista d’elogis, inclosos sis premis de l’acadèmia a Millor Film, Millor Director i Millor Guió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada