Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 d’abril del 2023

'Fantastic Four'.


Després de mesos de rumors en el Univers Cinematogràfic de Marvel, una nova informació revela que Marvel Studios li ha ofert a Adam Driver el paper del UCM Reed Richards, en cas de que accepti.

D’acord amb l’últim episodi de The Hot Mic Podcast, se li va preguntar a Jeff Sneider de Above the Line sobre les informacions recents de que s’estava considerant a Driver per a ser el Reed Richards del UCM en el film de Fantastic Four. Sneider no sols va confrimar el rumor, sinó que va assenyalar que, pel que havia escoltat, el paper essencialment havia estat seu per rebutjar-lo.

“De fet, vaig escoltar que Driver té la oferta”, va dir Sneider, confirmant una informació que va comunicar en primícia Daniel Richtman (DanielRPK a Twitter) a principis d’aquesta setmana que deia que Driver ara estava en converses finals per a interpretar al icònic personatge. “Però això és del que parlem, crec que va ser fa cinc mesos, ell va ser el primer nom que nosaltres, o potencialment algú serio, de totes maneres ho havia relacionat amb Fantastic Four. Vaig escoltar que ell havia...anat a per Reed. També vaig dir com a Doctor Doom, però bàsicament ja va “interpretar” a Doom a Star Wars”.

Aquest no és el primer cop que apareix el nom de Driver en relació amb el suposat. Sneider prèviament va compartir informació durant un episodi del pòdcast The Hot Mic en que Driver estava al capdavant per a interpretar el paper, una informació que Sneider va dir que no podia verificar però que tenia sentit per ell.

En un altre part, Grace Rudolph de Beyond the Trailer també va parlar de que Driver podria ser “un preferit per a un paper elàstic”. Juntament amb els rumors de que Driver interpretarà a Reed Richards, altres informacions assenyalen que l’estrella de Elvis, Austin Butler, ha estat considerat per a interpretar el paper de Johnny Storm, també conegut com la Torxa Humana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada