Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 d’abril del 2023

'The Equalizer 3'.

Sony Pictures ha publicat el tràiler amb alt contingut de violència, llenguatge pujat de to i escenes de sexe (definit com tràiler Red Band) de The Equalizer, la pròxima tercera i última entrega de la franquícia d’acció i suspens protagonitzat per Denzel Washington. El film està programat per arribar als cinemes el 01 de setembre.

El tràiler presenta a Robert McCall de Washington, qui finalment troba la pau en un poble en el sud d’Itàlia després de dur una vida de violència com a assassí. Tot i això, quan el seu refugi segur es veu amenaçat, no té més remei que tornar a les seves velles costums per a protegir la seva nova llar.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i dos primers cartells...

          

          



“Des de que va renunciar a la seva vida com a assassí del govern, Robert McCall ha lluitat per reconciliar les coses horribles que va fer en el passat i troba un estrany consol en fer justícia en nom dels oprimits”, diu la sinopsis. “Al trobar-se sorprenentment com a casa en el sud d’Itàlia, descobreix que els seus nous amics estan sota el control dels seus Caps del crim locals. A mesura que els esdeveniments es tornen mortals, Mc Call sap el que ha de fer: convertir-se en el protector dels seus amics enfrontant-se a la màfia”.

La tercera entrega torna a estar dirigit per Antoine Fuqua (Training Day) a partir d’un guió escrit per Richard Wenk. Els productors són Fuqua, Washington, Todd Black, Jason Blumenthal i Steve Tisch. S’espera que el film arribi als cinemes el 01 de setembre de 2023.

Els films de The Equalizer es van basar en la clàssica sèrie de CBS, que es va emetre durant quatre temporades entre 1985 i 1989 a la cadena CBS. Al costat de Denzel en els dos primers films estaven Bill Pullman, Melissa Leo, David Harbour, Pedro Pascal, entre d’altres. La franquícia d’acció ha acumulat un total entre els dos films $382.730.895. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada